Diensten

Tenten

Het plannen van uw evenement of feest begint natuurlijk bij het bepalen van de locatie. Hoeveel ruimte is er beschikbaar, hoeveel mensen worden verwacht, welke sfeer wilt u uitstralen? Allemaal vragen waarop Van der Heide TopRent een passend antwoord heeft. Wij adviseren u graag door op locatie te komen kijken welke mogelijkheden er zijn.

We beschikken over vele maten en modellen tenten, zodat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden, of het nu gaat om een tuinfeest, bruiloft, sportevenement, beurs, opslagruimte of een vervangende accommodatie. Evenementen waarbij duizend gasten onderdak moeten vinden zijn voor ons geen uitzondering. Al onze tenten voldoen aan de hoogste internationaal gestelde eisen en worden na gebruik grondig gereinigd. Daardoor verkeren onze tenten allemaal in topconditie.

Systeemvloeren

Onze systeemvloeren worden, voor een optimaal resultaat, lasergesteld. De draag­kracht van deze vloeren is 500 kg/m2. Standaard wordt bij onze systeemvloeren een mindervalide entree geleverd.

Marktkramen

Naast de verhuur van tenten en meubilair zijn wij ook specialisten in de verhuur van markt-, braderie- en party­kramen. Evenementen met meer dan 300 kramen zijn voor ons geen uitzondering. We hebben niet alleen kramen voor buiten, maar  bijvoorbeeld ook partykramen voor binnen. Desgewenst kunnen ze worden voorzien van zeilen in vrolijke kleuren. Kramen zijn leverbaar in de afmetingen 2, 3 en 4 meter.

 

 • Aluframe tenten

  Alu-frame tenten zijn tenten met het bekende zadeldak. De aluframe tent kan worden ingezet als accommodatie voor middelgrote tot grote feesten en partijen. Daarnaast is het een regelmatig gebruikte toepassing om tijdelijke opslagruimte te creeren voor bedrijven die pieken kennen in hun magazijnvoorraden en tijdens verhuizingen of verbouwingen van bedrijfspanden.

  Lees verder
 • Aluframe hallen

  Alu-frame hallen komen qua vormgeving overeen met alu-frame tenten maar onderscheiden zich doordat ze zijn voorzien van harde kunststof wandpanelen en (minimaal één) nood- en entreedeuren. De toepassing van alu-frame hallen is erg breed. Zo kunnen ze worden gebruikt voor feesten en evenementen, maar zijn ze ook erg geschikt als tijdelijke opslag. Bedrijfsmatig is de alu-frame hal ook toepasbaar als bijvoorbeeld een kantinevoorziening op een bouwplaats.

  Lees verder
 • Pagode tenten

  Door de sierlijke vormgeving is de pagode tent een veel gekozen model. Niet alleen voor tuinfeesten, maar bijvoorbeeld ook voor (country & living-) fairs of als beursstand is de pagode tent bij uitstek geschikt. Door de vorm met de relatief hoge punt is de pagode reeds van veraf te zien en is snel duidelijk waar het feest of evenement is.

  Lees verder
 • Podia

  TopRent is specialist op het gebied van podiumbouw, al dan niet overdekt. Afhankelijk van het type, de locatie en de omvang van het evenement adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. 

  Lees verder
 • Marktkramen

  TopRent is groot geworden door de verhuur van marktkramen. Van weekmarkten tot braderieen, TopRent levert de kramen.

  Lees verder
 • Diversen

  Naast de verhuur van tenten, podia en marktkramen levert TopRent tevens een basisassortiment aan inrichtingsmogelijkheden. 

  Lees verder

Nieuws