Aluframe hallen

Alu-frame hallen komen qua vormgeving overeen met alu-frame tenten maar onderscheiden zich doordat ze zijn voorzien van harde kunststof wandpanelen en (minimaal één) nood- en entreedeuren. De toepassing van alu-frame hallen is erg breed. Zo kunnen ze worden gebruikt voor feesten en evenementen, maar zijn ze ook erg geschikt als tijdelijke opslag. Bedrijfsmatig is de alu-frame hal ook toepasbaar als bijvoorbeeld een kantinevoorziening op een bouwplaats.

Doordat de alu-frame hallen ook kunnen worden voorzien van glaspanelen is het mogelijk om natuurlijk licht en een open sfeer te creeren. Hierdoor wordt uw feest of evenement nog sfeervoller. De toepassing van glaspanelen maakt vele gebruiksdoeleinden mogelijk, waaronder een tijdelijke of semi permanente winkel- of expositieruimte.

De hal is verwarmbaar middels heaters, waardoor een aangenaam klimaat kan worden gecreerd.

De hallen zijn leverbaar in de breedtematen 5, 10 en 15 meter, de lengte kan worden opgevoerd met 5 meter. De 10 meter brede alu-frame hal heeft een nokhoogte van 395 cm en een doorloophoogte van 230 cm. De 15 meter-versie heeft een nokhoogte van 550 cm en een doorloophoogte van 230 cm.

Nadere specificaties van de hallen vindt u in de productspecificaties welke u onderaan deze pagina kunt downloaden.


Onderstaand treft u onze productspecificaties aan:

Terug naar het overzicht

Bel mij terug

Als u op werkdagen voor acht uur 's avonds onderstaand formulier invult bellen wij u uiterlijk binnen één werkdag terug.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws over deze dienst

  1. De Starentry