Aluframe tenten

Alu-frame tenten zijn tenten met het bekende zadeldak. De aluframe tent kan worden ingezet als accommodatie voor middelgrote tot grote feesten en partijen. Daarnaast is het een regelmatig gebruikte toepassing om tijdelijke opslagruimte te creeren voor bedrijven die pieken kennen in hun magazijnvoorraden en tijdens verhuizingen of verbouwingen van bedrijfspanden.

De alu-frame tenten zijn leverbaar in de breedtematen 5, 10 en 15 meter, waarbij de lengte kan worden opgevoerd met 3 (5 en 10 meter breed) en 5 (alle breedtes) meter. De 5 meter brede alu-frame tent heeft een nokhoogte van 330 cm en een doorloophoogte van 230 cm. De 10 meter brede alu-frame tent heeft een nokhoogte van 395 cm en een doorloophoogte van 230 cm. De 15 meter brede aluframe-tenten hebben een nokhoogte van 550 cm en een doorloophoogte van 230 cm. Afhankelijk van het doel waarvoor u een alu-frame tent nodig heeft kan deze worden geleverd met of zonder vloer.

Het is tevens mogelijk om pagode tenten te koppelen aan de alu-frame tenten, waardoor bijvoorbeeld een extra sfeervolle entree kan worden gecreeerd of een garderobe. Een eyecatcher is de starentry waarmee u een geheel andere aanblik realiseert.

Technische details vindt u in de productsheets onderaan deze pagina.


Onderstaand treft u onze productspecificaties aan:

Terug naar het overzicht

Bel mij terug

Als u op werkdagen voor acht uur 's avonds onderstaand formulier invult bellen wij u uiterlijk binnen één werkdag terug.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws over deze dienst

  1. Nieuwe parasols
  2. De Starentry