Diversen

Naast de verhuur van tenten, podia en marktkramen levert TopRent tevens een basisassortiment aan inrichtingsmogelijkheden. 

Hierbij kunt u denken aan statafels met bijpassende hoezen, gestoffeerde stoelen, barkrukken, bierbanken en -tafels, parasols, verlichting en serviesgoed. 

Indien u speciale wensen heeft werkt TopRent nauw samen met enkele geselecteerde partners die de eerder genoemde pijlers, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid, hoog in het vaandel hebben staan. Deze partners zorgen voor de inrichting, aankleding en desgewenst de catering.

Voor een andere ambiance in uw tent is het ook mogelijk om de vloer te voorzien van een luxe vloerbedekking, welke leverbaar is in meerdere kleuren, zodat uw evenment de juiste uitstraling krijgt. De ingang van uw accomodatie kunt u voorzien van een rode loper met stijlvolle chromen afscheidingspalen met luxueuze rode koorden. Zelfs vlaggenmasten en vlaggen hebben we in ons standaard assortiment.

U ziet het, TopRent is van alle markten thuis!

 

 


Terug naar het overzicht

Bel mij terug

Als u op werkdagen voor acht uur 's avonds onderstaand formulier invult bellen wij u uiterlijk binnen één werkdag terug.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht