Pagode tenten

Door de sierlijke vormgeving is de pagode tent een veel gekozen model. Niet alleen voor tuinfeesten, maar bijvoorbeeld ook voor (country & living-) fairs of als beursstand is de pagode tent bij uitstek geschikt. Door de vorm met de relatief hoge punt is de pagode reeds van veraf te zien en is snel duidelijk waar het feest of evenement is.

Door de hoogte geeft de pagode van binnen een ruimtelijke ervaring die direct zorgt voor sfeer. Pagode tenten kunnen onderling worden gekoppeld waardoor de tenten in meerdere vormen gebouwd kunnen worden.

De pagode tent is ook een sfeervolle entree indien het aan een pand of aan andere tentmodellen wordt gekoppeld. Wij beschikken als een van de weinige aanbieders over zeer grote aantallen pagode tenten. Wilt u 100 of meer tenten in dezelfde uitvoering? Voor ons geen probleem. Evenementen met meer dan 200 tenten zijn voor ons geen uitzondering. 

Pagode ­tenten zijn er in de afmetingen 3x3, 4x4, 5x5 en in een zeshoek van 10 meter. De doorloophoogte van de pagode tenten is 230 cm. De nokhoogte is bij een tent van 3x3 meter 490 cm, bij een tent van 4x4 meter 527 cm en bij een tent van 5x5 meter 552 cm. De zeshoek (70m2) heeft een doorloophoogte van 230 cm, de nokhoogte is 650 cm en de diameter is 10 meter. Al onze hallen en tenten zijn onderling koppelbaar.

Technische specificaties van onze pagode tenten vindt u onderaan deze pagina.


Onderstaand treft u onze productspecificaties aan:

Terug naar het overzicht

Bel mij terug

Als u op werkdagen voor acht uur 's avonds onderstaand formulier invult bellen wij u uiterlijk binnen één werkdag terug.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht