Podia

TopRent is specialist op het gebied van podiumbouw, al dan niet overdekt. Afhankelijk van het type, de locatie en de omvang van het evenement adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. 

Voor evenementen in de buitenlucht zijn er diverse maten overdekte podia beschikbaar. We hebben in eigen beheer een podiumkap ("concert") ontwikkeld die zorgt voor een juiste accoustiek en een uitstraling die past bij uw evenement. Vaak ziet u bands of orkesten optreden in een trailer van een vrachtwagen. Wilt u nu juist een professionele uitstraling van uw evenement, kies dan voor ons overdekte podium.

Podia zijn leverbaar in diverse afmetingen en hoogtes. Breedtes van 3, 5 en 10 meter, verlenging met 3 en 5 meter is mogelijk. De podiumhoogte kan varieren tussen de 20 en 120 centimeter.

Een voorbeeld is de podiumkap 'concert', die mede door de dakhoogte van 5,50 meter en de uitstraling een perfecte oplossing is voor diverse optredens en evenementen.


Terug naar het overzicht

Bel mij terug

Als u op werkdagen voor acht uur 's avonds onderstaand formulier invult bellen wij u uiterlijk binnen één werkdag terug.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht