Over toprent

Het voordeel van ruim 90 jaar ervaring!

Het team van Van der Heide TopRent kan optimaal op uw wensen inspelen dankzij de ruime ervaring en het veelzijdige aanbod van diverse tenten en accessoires. Het ene feest of evenement is immers het andere niet!

Bij Van der Heide draait alles om maatwerk: met ons CAD-teken­programma kunnen we vooraf, tot in detail, laten zien hoe de locatie eruit gaat zien. Met ons deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige producten creëren wij de sfeer welke u bepaalt.

Als de locatie voor uw evenement of feest is bepaald, kan over de aankleding worden nagedacht. De styling bepaalt de sfeer: wilt u het eenvoudig of juist chique? Wilt u (sta-)tafels, stoelen, loungemeubilair, een podium, een dansvloer, feestverlichting, verwarming, een bar? Van der Heide TopRent speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen en trends, zodat het assortiment altijd actueel is. Met ons eigen moderne wagenpark bent u verzekerd van een correcte en tijdige levering. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing. Wij helpen u graag op weg.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Van der Heide TopRent voldoet aan strenge kwaliteitseisen en is aangesloten bij de Branchevereniging van tentverhuurbedrijven, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn wij continu op de hoogte van alle brand- en veiligheidseisen. U bent derhalve verzekerd van uitstekende en veilige tentaccommodaties.

Het voordeel van ruim 90 jaar ervaring!

 

 

 

Nieuws