Over ons

Inmiddels bestaat Van der Heide Toprent ruim 90 jaar. Een periode waarin de ontwikkelingen binnen het bedrijf niet stil hebben gestaan.

Toprent heeft zich ontwikkeld van een verhuurder van marktkramen tot dé allround verhuurder van tijdelijke accommodaties en inrichtingen met een specialisatie in tenten. Daarbij is een onderscheid te maken in een meerdere soorten tenten en hallen zoals, pagodetenten, aluframe tenten, aluframe hallen en zeshoek pagodes. Naast de tenten bieden wij tevens de mogelijkheid tot het huren van (overdekte) podia in diverse soorten en maten, voor zowel binnen als buiten.

Van der Heide is rond 1920 gestart door Age van der Heide. Vanaf medio 2013 heeft de vierde generatie, Ron van der Heide, het roer overgenomen. Met een frisse nieuwe blik richting de toekomst zal verder worden gebouwd aan de pijlers van dit familiebedrijf.

TopRent onderscheid zich in de markt door haar hoge kwaliteitsstandaard, flexibiliteit en oog voor de wensen van de opdrachtgever. Door ons te verplaatsen in uw situatie, gecombineerd met de kennis van het product en de (on)mogelijkheden, weten wij altijd een passende oplossing te bieden om uw feest of evenement van de juiste accommodatie te voorzien. En, indien u dat wenst, regelen wij ook de inrichting, aankleding en catering.

TopRent werkt nauw samen met enkele geselecteerde partners die de eerder genoemde pijlers, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid, hoog in het vaandel hebben staan. Deze partners zorgen voor de inrichting, aankleding en desgewenst de catering.

Wij helpen u graag bij de voorbereidingen van uw evenement!

Nieuws